neděle 25. září 2016

Jak lidi ničí lidi

Jak má člověk přestat pohrdat sám sebou, když slečna s takovou figurou a takovými mírami spadá do kategorie plus size modelek?
Dělá se mi špatně – ze sebe, když jsem teda taky plus-size (jen bez prsou, takže BootyInsteadBoobs-size?) i z toho, jak odporně je nastavenej tenhle svět. To jsou všude kecy o sebelásce, sebevědomí (navíc většinou od těch 90-60-90 holek, který každý uctívá a uznává jako ten správný kult krásy), ale jak to má obyčejnej člověk získat, když tahle slečna je už „moc“ a musíme ji zařadit do těch „větších“? Jaká kategorie je dál? „Nevejde se na židli“ nebo „Whale Female?“

zdroj: http://www.czmodels.cz/

Škatulkujem lidi podle centimetrů (o centimetrech u pánů jindy) a pak vyrábíme ve školách plakáty proti anorexii a bulimii. Není to hloupý?
Asi každá z nás se někdy vzhlídla v nějakým viktorčiným andílkovi a řekla si Jo, takhle bych taky chtěla vypadat. Tak si pak s odhodláním a důvěrou v někoho, koho neznáme, hledáme videa a články, kde nám vysmátá a samozřejmě dokonalá (doplňte si jméno) povídá, jak cvičí a jaká je její zaručená dieta. V žádném případě nekouří, nepije, a drogy? – co to je?
No, zkuste si někdy otevřít soukromý instagram slečen modelek (zvlášť teď, když se z něj pomalu stává snapchat) a uvidíte přehlídku andělských tvářiček po extázi a cigarety ucítíte až u sebe v obýváku.

Proč dáváme tolik energie do něčeho tak pomíjivýho a povrchního a pořád dokola to chcem, když to není nic víc než šílená zvrhlost?

Žádné komentáře:

Okomentovat